Mozikert

Egy hely, ahol valaki feldob egy filmet vagy sorozatot, leírja személyes véleményét, majd bedobja a közösbe, hogy mások is elmondhassák, hogy látták ők a képsorokat.

Friss topikok

  • castor84: Mindenképpen meg akarom nézni én is a filmet, még ha sok hideget is kapott kritikákban. Egyre gyak... (2013.09.03. 17:42) Elysium - Zárt világ

Archívum

Vasember 3 - Ben Kingsley

2013.09.03. 21:36 | castor84 | Szólj hozzá!

iron-man-3-ben-kingsley_1378236500.jpg_637x960

Talán az egyik legnagyobb meglepetés a filmben sir Ben Kingsley felbukkanésa, és az a szerep, melyben megmutatja hogy egy igazi szinész mire is képes.A kegyetlen terroristavezértől egésszena..nos ezt meghagyom azoknak akik még nem látták a filmet, és jót akarnak szórakozni rajta. Érdemes nyomon követni a pályafutását, mert jobbnál jobb filmekben tűnik fel, hol mint főszereplő, hol mint mellékszereplő. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozikert.blog.hu/api/trackback/id/tr35494205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása